Как да поръчам и платя

За да поръчате един или няколко от предлаганите от нас продукти он-лайн, следвайте стъпките, описани по-долу.

Стъпка 1. Изберете предприятие (фирма) или анализ чрез навигацията на сайта.
Стъпка 2. След като сте направили своя избор, на екрана се появява кратко описание на съдържанието на избрания продукт. Имате възможност да поръчате “Годишен абонамент” или “Еднократно” издание, като щракнете върху един от двата бутона в менюто “Цена & Поръчка” в дясната част на екрана. Ако искате да поръчате повече от един продукт, натиснете бутона “Избери още продукти”, и повторете стъпките, описани по-горе. Броят и общата цена на поръчаните до момента продукти са изписани постоянно в горната част на екрана, точно под иконката с кошницата, което Ви дава възможност постоянно да следите текущата стойност на поръчката.
Стъпка 3. Всички поръчани до момента продукти, които се намират в кошницата Ви, са маркирани. Ако искате да отстраните даден продукт от кошницата, размаркирайте този продукт и изберете бутона “Актуализирай избора”.
Стъпка 4. Когато окончателно приключите с избора на услуги, които да бъдат включени в поръчката, щракнете върху бутона “Поръчвам избраните документи”, който ще Ви прехвърли към Вашата “Поръчка”, в която трябва да попълните информация за контакти. Символът “*” означава поле, което трябва да попълните задължително.
Гарантираме, че въведените данни са поверителни и се използват единствено във връзка с направената поръчка. Те не се предоставят на трети лица.
Стъпка 5. След като сте приключили с попълването на информацията за контакти, изберете бутона “Запиши данни за клиента”. На екрана пред Вас ще се появи съобщение “Успешно приета поръчка”. На посочения от Вас e-mail адрес, ще получите потвърждение, че направената от Вас поръчка е получена.
Стъпка 6. Време е да платите!

Как да платя

Банков превод
Ако изберете този начин за плащане, заедно с електронното писмо, съдържащо потвърждение на поръчката, ще получите информация за банковата сметка и адреса на банката, където можете да извършите плащането. Поръчаният от Вас продукт ще Ви бъде изпратен веднага след получаване на плащането. Оригиналната фактура можете да получите по факс или по пощенски път.

СФБ Капиталов пазар АД
Уникредит Булбанк АД ,
BIC code: UNCRBGSF,
б.с-ка (BGN): BG10 UNCR 9660 1006 2882 00


* Всички плащания се извършват предварително.


В случай, че срещнете проблем с поръчката си, с използването на нашия уеб-сайт, или пък имате други въпроси, свързани с предлаганите от нас продукти и услуги, моля, пишете ни на e-mail адрес: sfb@bia-bg.com. Наш служител ще се свърже с Вас възможно най-бързо.

 

 

София, ул. Чаталджа 76, ет. 1