Продава: Масивна сграда (медицински център) - 1059 кв.м РЗП в гр. Елин Пелин

Продажба на бизнеси и бизнес имоти

Продава: Масивна сграда (медицински център) - 1059 кв.м РЗП в гр. Елин Пелин



Цена: 838 000 EUR
Сделката е освободена от ДДС

За контакт: тел: 088 8924185, email: sfb@bia-bg.com

Сградата:
Строена е строена през 50-те години на 20-ти век за болничво заведение, а след 90-те години е отдавана под наем като медицински център и лаборатория, офиси на различни фирми, учебен-езиков център и други.

    Масивната монолитна конструкция е в добро състояние и се състои от:
  • Полусутеренен етаж (215 кв.м. и светла височина 2,40 метра)
  • Първи етаж (384 кв.м. и светла височина 3,70 метра)
  • Втори етаж (230 кв.м. и светла височина 3,30 метра)
  • Подпокривен етаж (230 кв.м.)

Има възможност за изграждане на външен асансьор.

Общо РЗП на четирите нива – 1059 кв.м
Площ на прилежащия урегулиран поземлен имот –850 кв.м.

Местоположение:
Сградата се намира непосредствено до РПУ – Елин Пелин, в близост до Пощенската станция, СУ „Васил Левски“ и парк. Разполага с 5 входа от улицата, като централният вход е от към главната улица на града.

гр. Елин Пелин е на 25 км и на около 20 минути с кола от София. Районът се развива като индустриален и логистичен център в близост до Столицата. В района се намират логистичните бази на „БЕРС Лоджистикс“ ООД, „Билла България“ ЕООД, „Унивег България“ ЕООД, „ДМ България“ АД, „Орбико България“ ЕООД „ОРБИТ“ ЕООД, „Парк Индустрия – София Изток“ АД, „Технополис България“ ЕАД, Retail Park Elin Pelin и други.

Има организиран редовен междуградски транспорт до София по 3 автобусни и 1 маршрутна линия, както и влак.

В случай на интерес от Ваша страна сме готови да предоставим допълнителна информация, документи или да организираме огледи и срещи.

Съветите на експерта:

    В зависимост от интересите, ресурсите и пазарните потребности на предприемачите, в представения имот и сграда се откриват много и разнообразни възможности за развитие на различни бизнес-дейности, като например:
  • Медицински център и лаборатория: Сградата може да продължи да функционира като медицински център или лаборатория, като се осигурят необходимите разрешителни и оборудване за медицинска практика.
  • Офиси на различни фирми: Различни компании могат да наемат пространство в сградата като офиси. Помещенията могат да се настроят спрямо нуждите на наемателите.
  • Учебен езиков център: Заедно с офисите, сградата може да бъде използвана за учебен център за обучение на чужди езици или други образователни цели.
  • Жилищен комплекс: Сградата може да се преустрои и да се използва за жилищни цели, като апартаменти или студиа, след съответните ремонти и реновации.
  • Хостел или общежитие: Сградата може да се преобрази в хостел или общежитие за работещи хора, които търсят временно настаняване.
  • Културен център или изложбено пространство: Сградата може да се използва за организиране на културни събития, изложби, конференции и други обществени мероприятия.
  • Спортен център: Сградата може да бъде преустроена в спортен център със зала за фитнес, занималня за йога или други видове тренировки.
  • Търговски център или магазини: Може да се преустрои в търговски център с магазини, ресторанти и други търговски обекти.
  • Конферентен център: Подходящо е пространството да се използва за провеждане на конференции, семинари и бизнес срещи
Тези са само някои от идеите за алтернативни бизнеси, които могат да бъдат разработени на това място със съществуващото оборудване. Възможностите са много и зависят от интересите, ресурсите и пазарните нужди на предприемачите.

Възползвайте се от тази възможност:

Попълнете формата и ние ще се свържем с вас:













София, ул. Чаталджа 76, ет. 1